Új kötetek

Új kötetek a  Virtuális Intézet Közép-Európa Kutatására kiadásában

A Horthy-korszakról az értékteremtő történetírás jegyében. A kötet egyrészt tartalmazz 15 tanulmányt a Horthy-korszakkal foglalkozó ismert és elismert történészek tollából. Másrészt bemutatja az Újragondolt negyedszázad konferencia-sorozatot tudománymetriai szempontból.

 

 

 

 

 

A trianoni békediktátum története hét kötetben sorozat IV. kötete. Csüllög Gábor-Gulyás László-Suba János: Térképek a trianoni békediktátum történetéhez. A három szerző 100 db térkép és a hozzájuk tartózó szócikkek segítségével mutatja be, hogy mi történt a Magyar Királysággal 100 évvel ezelőtt.

 

 

 

 

 

A trianoni békediktátum története hét kötetben sorozat I. kötete. Trianon Nagy Háború alatti előzményei az Osztrák-Magyar Monarchia bukása című kötettel, melyben 31 ismert és elismert történész 600 oldalon mutatja be a Trianonhoz vezető utat.

 

 

 

 

 

Trianon közérthetően. 12 előadás a  nemzeti, polgári, konzervatív történetírás jegyében című könyvvel, mely a Szegedi Tudományegyetemen  általánosan művelő egyik kurzus a Trianon-kurzus előadásainak szerkesztett változata.

A kötetek megrendelésével kapcsolatban az alábbi emailcímen lehet érdeklődni:
laszlo.gulyas65@gmail.com

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.